We’re back again!

6 mei

Goedemiddag allemaal! Dat is lang geleden hè!?

We schamen ons best wel een beetje,want we hebben onze blog een beetje verwaarloosd…We hebben zóó weinig tijd gehad, druk op school en dan ook nog een leven met lieve vrienden en familie. Maar we hebben nu allebei weer wat meer tijd en we willen er weer helemaal voor gaan, voor onze blog want we vinden het écht leuk om te bloggen, leuke artikels online zetten, lekker schrijven, leuke reacties van jullie ontvangen want oh dat is zo heerlijk.

We gaan weer regelmatig posten, maar één klein dingetje gaat veranderen. We gaan meer over fashion en lifestyle schrijven en iets minder over beauty want fashion is nou eenmaal gewoon meer ons ding als beauty. MAAR: dat betekend zeker niet dat we nóóit meer over beauty zullen schrijven, begrijp dat niet verkeerd want bijvoorbeeld mooie makeup enzo is nou eenmaal té mooi om niet over te schrijven alleen onze “voorliefde” gaat gewoon meer naar fashion. (zie de naam: FASHIONforyouandme hihihi). En lifestyle is ja.. lifestyle! Gewoon random shit wat in ons opkomt en wat we leuk vinden om met jullie te delen.

Pfoe hè, we zijn blij dat dit nu ook weer is gezegd, dat lucht echt op! We hopen dat jullie nu onze blog niet minder leuk zullen vinden en gewoon weer gaan genieten van de posts! Want we kunnen jullie natuurlijk niet missen.. :)

Dikke kus, Jill & Ilona
20120506-142745.jpg

P.S. Morgen/overmorgen komt er een uitgebreid verslag van de bloggersmeeting die wij afgelopen vrijdag hadden met Jessy,Charlotte,Bonita,Romy,Kiek en Mirthe in Den Bosch

2 Reacties to “We’re back again!”

  1. joycelysanne mei 6, 2012 bij 2:39 pm #

    fijn dat jullie weer terug zijn! ben benieuwd naar de fotos van de meeting!

  2. Tessa mei 6, 2012 bij 5:04 pm #

    Leuke foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: